Beskyttelse af personlige oplysninger

FNP hjælpemidler respekterer de personlige oplysninger for alle, der besøger vores websted handicapmidler.dk. Derfor vil vi gerne informere dig om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger. Vi anbefaler, at du læser denne politik, så du kender vores tilgang til behandlingen af dine personlige oplysninger.

Ved at benytte vores webshop handicapmidler.dk bekræfter du, at de er gjort bekendt med, at alle vi indsamler oplysninger om dig, og at oplysningerne behandles på den måde, der beskrives i denne POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER.

DU BEKRÆFTER, AT DU ER BEVIDST OM, AT FNP HJÆLPEMIDLER UDEN FORVARSEL KAN ÆNDRE DENNE POLITIK.

1. Politik for behandling af persondata

Formålet med denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger er at informere dig om, hvordan vi behandler og anvender de personlige oplysninger om dig, som indsamles, når du besøger vores websted, skriver eller ringer med os.

FNP hjælpemidler, Borgmesterløkken 7B, 6200 Aabenraa, CVR nr. 18449943, ønsker at sikre, at alle personer, hvis personoplysninger behandles af os, altid kan være sikre på, at deres privatliv respekteres, og at der tages behørigt hensyn til vedkommendes personlige data. FNP hjælpemidler overholder gældende den dansk lovgivning, herunder Databeskyttelsesloven, der regulerer indsamling og brug af data vedrørende enkeltpersoner ("persondata").

2. Formålet

Vi indsamler og behandler personlige oplysninger (bl.a. navn, adresse, telefonnummer og e-mail), så vi bedre kan give dig de nødvendige tjenester eller oplysninger. Således vil vi bruge dine personlige oplysninger med henblik på at:

  • svare på spørgsmål eller bestillinger, som du har sendt
  • foregribe og løse problemer med varer, som vi leverer til dig, herunder ekspedere returnerede produkter eller håndtere klager

Med henblik på at optimere de tjenester, vi tilbyder, kan vi have et ønske om at behandle dine personlige oplysninger til direkte markedsføring. Af respekt for dig vil vi kun behandle dine personlige oplysninger til dette formål, når du er opmærksom på det, og hvis det er nødvendigt, vil vi bede om dit samtykke, før vi behandler dine personlige oplysninger til direkte markedsføring.

Desuden kan du, hvis du på et tidspunkt ønsker, at vi stopper med at anvende dine oplysninger til et eller alle af ovenstående formål, kontakte os. Vi vil stoppe med at behandle dine oplysninger, så snart det med rimelighed er muligt.

3. Hvor kommer oplysningerne fra

Vi behandler personoplysninger, som du frivilligt har givet os. Vi indhenter ikke oplysninger fra tredjemand.

4. Hvem er ansvarlig

FNP hjælpemidler, Borgmesterløkken 7B, 6200 Aabenraa, CVR nr. 18449943 er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

5. Databehandlere

FNP hjælpemidler benytter eksterne databehandlere til behandling og opbevaring af personlige oplysninger om private kunder. Databehandlerne er;

  • Dandomain A/S, Normansvej 1, 8920 Randers NV, CVR nr. 25476255 hosting af webshop
  • Dinero Regnskab ApS, Vesterbrogade 1 L, 6. sal, 1620 København V, CVR-nr: 34731543 - hosting af regnskab

FNP hjælpemidler anvender ikke databehandlere der er placeret udenfor EU/EØS.

6. Videregivelse

FNP hjælpemidler videregiver dine personlige oplysninger til samarbejdspartnere som grossister, der afsender vores produkter, eller distributør af vores produkter for at opfylde formålet med, at de blev indsamlet: levering til din bopæl eller pakkeshop.

Vores samarbejdspartnere vil ikke behandle dine personlige oplysninger til andre formål end dem, vi har aftalt med dem. FNP hjælpemidler kræver af sådanne tredjeparter, at de indfører en tilstrækkelig stor beskyttelse for at værne om dine personlige oplysninger.

7. Kategorier af personoplysninger

For at kunne opfylde dine ønsker som kunde om bestilling og levering af varer, behandler FNP hjælpemidler dine personoplysninger. De er alle almindelige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi frabeder os derfor også, at du indtaster eller uploader følsomme personoplysninger. Hvis vi bliver bekendt med at der er registreret sådanne oplysninger vil FNP hjælpemidler slette dem, medmindre vi har det fornødne formål og grundlag for at behandle dem.

8. Kategorier af modtagere af personoplysningerne

Dine personoplysninger vil være tilgængelige for FNP hjælpemidlers tilknyttede eksterne konsulenter, der har et arbejdsmæssigt behov herfor.

9. Sletning

Personoplysninger opbevares udelukkende så længe, det er påkrævet for at opfylde de konkrete formål, til hvilke oplysningerne blev indsamlet.

FNP hjælpemidler opbevarer som udgangspunkt oplysningerne om dig i op til fem år, medmindre FNP hjælpemidler har en retlig eller lovgivningsmæssig forpligtelse til at opbevare oplysningerne længere, eller såfremt oplysningerne skal bruges til imødegåelse af retskrav.

10. Dine rettigheder

Du har som registreret person forskellige rettigheder. Disse er beskrevet herunder:

Indsigt: Du kan til enhver tid i overensstemmelse med Databeskyttelseslovens regler, bede om indsigt i de oplysninger, FNP hjælpemidler behandler om dig.

Berigtigelse, begrænsninger og sletning: Hvis du bliver opmærksom på, at FNP hjælpemidler behandler fejlagtige eller ukorrekte oplysninger om dig, kan du anmode om, at oplysningerne slettes, begrænses eller berigtiges.

Indsigelse og klageadgang: Henvendelse om indsigt, berigtigelse, begrænsninger eller sletning af oplysninger, samt i tilfælde at du ikke er enig i den måde, hvorpå FNP hjælpemidler behandler dine persondata, skal ske til: FNP hjælpemidler, Borgmesterløkken 7B, 6200 Aabenraa eller til kundeservice@handicapmidler.dk.

Hvis du fortsat er uenig i behandlingen, efter at sagen har været drøftet med FNP hjælpemidler, kan du klage til: Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K.

11. Dataansvarlig

FNP hjælpemidler, der er et enkeltmands firma ejet af Finn Nygaard Pedersen, og ikke andre, er ansvarlig for de personlige oplysninger vi modtager, og for at vi overholder relevant lovgivning.

12. Indsamling ved abonnement

Ved tilmelding til FNP hjælpemidlers nyhedsbrev registreres den e-mailadresse, som du selv afgiver. Oplysningerne anvendes til automatisk at sende dig FNP hjælpemidlers nyhedsbrev.

13. Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb og tilmelding til nyhedsbrev anvender FNP hjælpemidlers hjemmeside handicapmidler.dk cookies ved besøg på vore hjemmesider.

Dette gør vi for at få vores website til at fungere bedst muligt, og derfor lægger vi sommetider små datafiler, såkaldte cookies, på din computer.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger sitet. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse og andre indstillinger for visning) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden.

Hvordan bruger vi cookies?
En række af vores sider bruger cookies til at huske:

  • dine indstillinger for visning såsom kontrastfarve eller skriftstørrelse
  • om du allerede har set på en pop-up boks, hvor vidt du har accepteret vores brug af cookies på sitet eller ej.

Det er ikke strengt nødvendigt at acceptere cookies, for at websitet kan fungere, men det vil give dig en bedre oplevelse, når du bruger sitet. Du kan slette eller blokere cookies, men visse funktioner på sitet vil i så fald muligvis ikke fungere korrekt. De oplysninger, der indhentes med cookies, bruges ikke til at identificere dig personligt, og vi har fuld kontrol over datamønstrene. Vores cookies anvendes ikke til andre formål end de, der er beskrevet her.

Hvordan kontrollerer du cookies?
Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil – læs mere på aboutcookies.org. Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Hvis du gør dette, skal du dog muligvis selv tilpasse dine indstillinger manuelt, hver gang du besøger et site, og visse tjenester og funktioner vil muligvis ikke fungere.